Bliv havemand ved Sommer og Fritid

Hvis du nyder at arbejde i haven og gerne vil hjælpe andre, så kan du gøre det igennem Sommer og Fritid og samtidig tjene lidt på det. Vi hjælper med det kedelige, så du kan fokusere på havearbejdet.

Hvorfor er det fedt?

Fast honorar

Ved Sommer og Fritid tjener du en fast pris pr. time, du bruger i kundens have.

  • Timeprisen er 160 kr. når du ikke bruger egne redskaber
  • Timeprisen er 192 kr. når du bruger egne almindelige redskaber
  • Timeprisen er 320 kr. når du bruger egne store redskaber

Fleksibilitet

Det at være havemand er omfattet af en stor grad af fleksibilitet. Du kan i høj grad selv bestemme hvor meget og hvor ofte, du har lyst til at arbejde. Det afgøres alene af hvad du har lyst til og hvad der er kunder til.

Slip for alt det kedelige

Sommer og Fritid hjælper med de kedelige ting. Du behøver ikke at finde kunder, tænke på fakturering eller stå for opkrævning. I stedet skal du bare fokusere på at give dine kunder en god oplevelse og udføre et godt stykke arbejde i haven.

Varierende opgaver

Kunderne har behov for hjælp til mange forskellige opgaver. Det kan f.eks. dreje sig om græsslåning, lugning af ukrudt, hækklipning, beskæring af træer eller buske. Det kan også dreje sig om små handyman-opgaver i haven.

Faste aftaler

Der er ofte brug for løbende hjælp i haven, f.eks. med græsslåning eller lugning. Derfor laver mange af vores havemænd faste aftaler med kunden. Det er nemt for kunden og gør det nemmere for dig at tilrettelægge din tid.

Hvordan fungerer det?

Vi finder kunder

Vi hjælper med at finde haveejere, som er beliggende nær dig og som har brug for hjælp i haven. Du vil få en notifikation, der angiver opgavens lokation, hvad der er behov for hjælp til, samt andre relevante oplysninger.

Du tager stilling

Du gennemgår notifikationen og tager stilling til opgaven. Hvis du accepterer opgaven, så får du tilsendt haveejerens kontaktoplysninger. Du kan altid afvise opgaven, hvis den ikke passer dig.

Du kontakter kunden

Når du har accepteret en opgave, så kontakter du kunden telefonisk og aftaler nærmere. Sammen gennemgår I opgaven, afklarer behov for redskaber og aftaler et tidspunkt for udførsel af opgaven, der passer jer begge.

Du arbejder hos kunden

Du møder op hos kunden og løser opgaverne i haven som aftalt. Når du er færdig registrerer du dit tidsforbrug i Sommer og Fritids system, inden du tager hjem.

Vi fakturerer kunden

På baggrund af din tidsregistrering fakturerer vi kunden på dine vegne. Det er derfor vigtigt, at du altid er omhyggelig med at registrere korrekt, så kunden ikke modtager en forkert faktura.

Vi opkræver betaling

Vi holder styr på alle dine udstedte fakturaer og sørger for at de bliver betalt af din kunde.

Vi afregner honorar

Når kunden har betalt sin faktura, så skal honoraret afregnes imellem dig og Sommer og Fritid. Vi afregner pt. på månedsbasis, hvilket vil sige at en betaling der er blevet foretaget i maj, vil blive udbetalt til dig den første bankdag i juni. Vi arbejder på at automatisere denne proces, så afregning kan ske med det samme efter hver betaling.

Du indberetter B-indkomst

Du er en selvstændig havemand, som arbejder for sine kunder. Du er ikke ansat ved Sommer og Fritid og derfor kan vi ikke indberette din indkomst til SKAT, som var du en medarbejder. Du skal derfor selv indberette B-indkomst ved SKAT, men vi vil til hver en tid forsøge at hjælpe dig med det.

Hvad forventes der af en havemand ved Sommer og Fritid?

Alle havemænd ved Sommer og Fritid foretager selvfølgelig ordentligt havearbejde. Det der udmærker en god havemand er pålidelighed og god kommunikation. Det forhindrer trælse misforståelser.

Kundens oplevelse er også vigtig. Hvis kunden oplever at der er for travlt til at hilse på, at havemanden stormer gennem haven for så at forsvinde lige så pludseligt, så er det ikke en god oplevelse. Sådan kan man nemt tabe, hvad der kunne være blevet til en fast aftale.

Hvis kunden derimod oplever at du har overskud og synes det er behageligt at have dig på besøg, så gør det en verden til forskel. Mange kunder er enormt loyale og vi har set adskillige eksempler på at gode havemænd har de samme kunder år efter år.

Vores krav til dig er derfor:

  • Du skal have rimelige kvalifikationer
  • Du skal være pålidelig
  • Du skal være fleksibel
  • Du skal være serviceminded
  • Du skal have ren straffeattest
  • Du skal snakke flydende dansk

Bliv havemand ved Sommer og Fritid

Hvilke opgaver er du interesseret i?

Fortæl os hvilke opgaver du har erfaring med og har lyst til at udføre for dine kunder. Du behøver ikke have redskaberne, da nogle kunder selv kan stille dem til rådighed.

Vælg mindst én opgave

Fortæl om dig selv

Fortæl os mere om din erfaring med havearbejde, f.eks. fra egen have.

Skal udfyldes

Hvor langt vil du køre for en opgave?

Hvis en opgave er lille, får du den kun tilbudt, hvis du er tæt på. Til større opgaver har vi brug for at vide, hvor langt du maksimalt vil køre.

25 km

Kontaktoplysninger

Skal udfyldes

Skal udfyldes

Skal udfyldes

Skal udfyldes

Skal udfyldes

Du skal have ren straffeattest for at blive havemand ved Sommer og Fritid

Vil du have fat i os?

Du kan altid kontakte os på email eller telefon.
Fang os på hverdage:
09:00 - 15:00