KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en e-mail til info@SOMMEROGFRITID.dk eller ringe til os på 60 15 77 25

 

Åbningstider
Mandag - torsdag 09:00 -15:00
Fredag 09:00 -13:00

 Tlf.: 60 15 77 25

 Håndværkerfradraget udgør ca.
30 % og op til kr. 6.000,00 pr.
ejer. Du kan let se på vores
serviceydelser, når du kan
fratrække håndværkerfradrag.

Mere info

 

 

 
GemGemGem

VISION

DET VIL VI

Målet er at aflaste sommerhus- og husejere i dagligdagen og samtidig give dem tryghed i og omkring deres hus. Vi vil skabe forbindelse imellem enkeltpersoner med et overskud med enkeltpersoner med et behov.

 

Midlet er - i første omgang - professionelle havehjælp, som foretages af SOMMEROGFRITIDs faste stab af kyndige Hjælpere. Når Hjælperen afslutter en veludført opgave afrapporterer han direkte på mail fra stedet til ejer med tjek-skema og fotos.

 

Ad hoc vil vi supplere med en lang række serviceydelser i og omkring sommerhus og hus.

 

SOMMEROGFRITID formidler via webshoppen helt enkelt serviceydelser fra Hjælper til kunde. I webshoppen kan Hjælpers ydelser bestilles med få enkle klik.”Det handler om at bringe
mennesker med et overskud sammen
med mennesker med et behov”

DIN TRYGHED – DIN TID

SOMMEROGFRITID vil sammen med vores kompetente Hjælpere levere tryghed og positive oplevelser til vores kunder. Vi vil skabe tid og overskud hos dig, og du kan regne med at vi leverer lidt mere, end du forventer.

 

 

SOMMEROGFRITID - HJÆLPER

SOMMEROGFRITID formidler opgaver, indhold og nytte til det grå guld, til dem som er engagerede men ikke lige passer ind i en traditionel 37 timers arbejdsuge, og til de flittige der vil tjene lidt ekstra.

Dankort Visa Mastercard 
SOMMEROGFRITID ApS -  Industrivangen 1C - 4550 Asnæs - Tlf.: 60 15 77 25 - CVR nr. 38 24 18 26 - E-mail: info@sommerogfritid.dk